<

You are my today

Varit i Lund idag med min bror. Dags för operation nummer två för honom. Hugos pedagog sa jag var så snäll att jag följde med honom. Det känns skönt jag kan lämna Hugo med gott samvete. Bästa förskolan ever. De skall få någon fin sommarpresent. Fick se något fint av en kollega igår, så skall spana in det :)
 
Operationen gick bra och jag körde honom hem. Hem till byn där jag är uppväxt. Gick in i den lokala affären och det var liksom lite nostalgi, där har man handlat ofta som ung. Ägarna var där, jag har gått i samma klass som deras tvillingar i 6år, så jag sa det till dem. Och de sa det var kul du känner så. 
 
Hämta hem en Hugo som  promt skulle ha jackan på fast det var 22 grader och jag sa han inte behövde. Behöver jag säga att jag skratta inombords åt alla gånger då vi bråkat om att han måste ha jackan på för det är kallt?  Och nu när han inte måste ha den skall han ha den. Barn är för underbara.
 
Hugo har haft en testa mamma eftermiddag. När han gör något, tittar på en och ler sitt lilla leende med glimten i ögat där man ser att han vet han inte får göra så. Man får bita sig i läppen ibland och ibland vill man bli skogstokig. Det har blivit ett par vändor in på hans rum. Det är typ det ända som funkar och då fattar han det är fel.
 
Dock lekte han fint själv en lång stund, börjar bli mer och mer sånt nu, skönt för då kan man fixa lite med gott samvete hemma också. Även om vi gärna leker med honom med, men ibland behöver han få leka ensam också.  Så då passa jag på och ändra om lite bland tavlorna. Blev mycket snyggare så här som jag gjorde nu.
 
Men hans gråt vid läggningen skar i mamma hjärtat. För någon månad sedan minska vi ner på vällingen. Och nu tänkte vi sluta med den. Han äter så bra om dagarna att han inte behöver det. Och det blir kanske lättare och sluta med blöja om man inte dricker välling. Hade pratat med honom att vällingen är slut och han köpte det tills det var dags och lägga sig. Då grät han så mycket och ropa efter välling, sprang ut i köket. Jag försökte trösta honom och säga han inte behövde någon välling. Men där och då var jag nära och göra en flaska till honom. Men jag lade honom, sa godnatt och stängde dörren. Och oj vad han grät och sa välling.  Börja nästan gråta själv, det kändes så i mig. Men efter ett par minuter blev det tyst och jag har inte hört något sedan dess. Så det gäller nog bara bita ihop nu och inte prata så mycket om välling. Jag gömde  nappflaskan och vällingburken så den inte syns. Om en vecka eller två har han nog kommit in i den nya rutinerna. Tänkte köpa hem lite böcker till honom med lite text, som vi kan läsa som ersättning för vällingen.
 
Erik ringde och sa han kom hem redan ikväll. Han jobb gick bättre och snabbare än planerat. Han sa han skulle köra förbi ikea så han undra om han skulle köra inom där och köpa lite vi behövde. Att Erik gör det är stort, för han undviker gärna såna affärer. Så nu har vi snart en hel klocka igen. Sen var det något mer han skulle köpa som jag glömt igen, haha, och så skicka jag sms om ljuslyktor och en ram, så det hoppas jag han har sett. Så nu får vi se när han trillar in här hemma. Blir lite suprise för mig vad han kommer hem med.
 
 

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!
Annie

Det är kärlek det ;)<3 Vad skönt att han kom lite tidigare också :)

Kram*

Amanda

Skönt att operationen gick bra! :)

Vicktoria

Det är alltid jobbigt när de små gråter :/ William har börjat vakna någon timma efter han somnat och gråter helt hysteriskt :( Så jobbigt, får se hur denna kvällen blir :(

Carolina Thoor

Jag förstår att det måste kännas jobbigt då det kommer till att lägga ett gråtande barn. Men skönt att din fästman att han kom hem idag :D

Sv; ja, det är riktigt trist. Saknaden är så stor, men så underbart då vi väl träffas! :D

åsa i åsele

När Elin slutade med välling berodde det på att jag blandade penicillin i vällingen å det smakade visst blää ;-) efter det var hon liksom inte lika sugen.

Däremot minns jag gråten då Elin skulle sluta med napp... fy, det var jobbigt, vi grät typ båda två å J tyckte vi skulle låta Elin ha napparna ett tag till.

Jag funderar på att be C köpa ramar till mig då hon kommer nästa vecka, C bor ju nästan granne med IKEA i Umeå :)

Jag förstår Du blir glad då Erik kommer hem tidigare.

Tilda Barkselius

Åh va härligt att operationen gick bra!

Louise

Vilken underbar syster du är ! :)

Linnéa

Åh älskar såna tavlor/posters :)

ullie

åhh alltså va underbara de är när de testar .. suck =)
vi hade lite vatten alltså lite i en flaska när vi tog bort vällingen bara för att det liksom skulle va lite samma o det gick mycket smidigare med tjejerna än me tim som vi inte hade vatten me. kan va lite utav detta tuttande liksom de saknar o då en skvätt vatten gick hur bra som helst o sen japp nu är det slut o de sa inget så pröva om du vill inte mycket så de kissar för det me ja en skvätt =)

Emilia

Låter som en härlig dag!!

elin

Skönt att han kom hem lite tidigare!<3

BP

Som din bild säger - It's a good day to have a good day:-))))

ullie

är du noga med tiden o så tänkte ja? ja lägger ju ofta in mina sent o i bland hinner tiden gå över tolv då blir det ju egentligen fel dag? kan ju göra som de sa till mej på blogg att ändra tiden att ja skrev tidigare va tycker du ?

Hanna

Skönt att operationen gick bra för honom. Hoppas det inte var/är något allvarligt!
Förstår verkligen att det skär i mammahjärtat! Men du gjorde helt rätt i att inte ge dig. Snart är lille Hugo med på de nya rutinerna och det är ju för det bästa du väljer att ändra rutinerna. Hoppas han vänjer sig att vara utan välling vid nattningen så snart som möjligt! Du verkar vara en toppenmamma och Hugo är för gullig <3 kram och tack för din söta kommentar hos mig!

Sofie - Livet på landet med tre små

Så svårt när man bestämt sig för att sluta med något och dom är helt otröstliga!
Lucas ammar ju lite än och var lite inne på att helt sluta men han blir så ledsen när man säger nej....

Pauline Hurtig

vad skönt att de gick bra!
så fina tavlor!