Två inlägg om dagen


är bra för själen? Ja kanske. Vad vet jag.
 
Men det jag märkte var när min utmaning startade och jag skrev två inlägg var att trafiken till bloggen ökade. Vilket i sig är kul, men inte livsviktigt, men ingen kan sticka under stolen med att besök på bloggen är kul. Men för den sakens skull behöver man inte vilja bli storbloggare.
 
Så nu skall jag dubblera mitt bloggande. Jag skall helt enkelt försöka få upp TVÅ inlägg om dagen. Hoppas det uppskattas.
 
Liter om gårdagen. Vi åkte till mitt jobb och hälsa på. Jag och Hugo. Han trivdes som fisken i vattnet, så han får nog följa med och hälsa på mer. Kan säga han gillade vår klätterställning. Min söta lilla prins! Vi passade på och äta lite på extra stormarknad innan vi åkte hem, och då hade Erik med kommit hem. Hugo fick sova lite och sedan hängde vi ute. Gräsmattan fick sig en omgång, nu börjar kondisen bli normal igen, det vill säga, man är inte död efter klippningen. Tog en tur till återvinning med allt skräp, längtar så tills vi får fyrfack i höst.
 
psst, glöm inte omröstningen i inlägget nedan
 
 
 


Omröstning: Jag älskar


Här är de tre du kan välja mellan idag. Gå in och läs och sedan väljer du vem du kan rösta på. Du kan rösta en gång. Man får självklart rösta på sitt eget bidrag om det finns med och man får såklart be sina bloggläsare rösta.
 
Omröstningen slutar 19:59 25/5
 
 


Nu är det slut


Japp nu är min #jagutmaning slut. Det gick rent för fort tycker jag. En vecka går snabbt. Fast ändå lite lagom, för långa riskerar man bara glömma bort det. Detta var så kul att jag redan nu planerar för starta upp en till utmaning, fast det blir till hösten. Nu kommer sommaren och då vet vi alla att vi bloggar lite mindre och hänger lite mer ute i solen.
 
Jag har inte hunnit kika in hos alla varje dag. Så ikväll skall jag kika in hos alla. Men jag vet att jag redan under första dagen läste många bra inlägg och undra hur ska jag kunna välja ut en som vinner varje dag. Så jag har bestämt att ni bloggläsare skall få hjälpa mig.
 
Jag kommer välja ut tre olika som ni sedan får rösta på. Den som får flest röster vinner och får synas i bloggen hos mig med sitt inlägg. Den som vinner kommer förutom synas här, få en vinst hemskickad och så kommer hen får  välja en rubrik till nästa utmaning. Spännande va?
 
Min förhoppning är att 20.00 ikväll skall första omröstningen komma igång. Och så kommer det vara nu ett par dagar. Idag blir det bara omröstning, imorgon kommer vinnaren av omröstningen synas + inlägget.
 
Nu hör jag Hugo är vaken så nu får jag gå och byta blöja på honom. Vi hörs ikväll!