<

Pippi satte trenden

Nu är ju jag ingen modebloggare direkt, men när vi satt och tittade på barnkanalen med Hugo och de visade Pippi så  blev jag lite full i skratt när jag såg hon gick runt med sin apa i väskan. Och kände detta måste jag blogga om!
 
Det är med andra ord pippi som 1969 ( avsnittes sändes på tv då) satte treden för alla dessa som nu går runt med sina djur i sin handväska! Det ni! Kom ihåg var ni läste det först.  Men personligen tycker jag djur ska använda sina ben inte bäras runt i en väska. Det verkar apan med tycka i Pippi.
 
 
 
 
Bilder hämtade från SVT öppet arkiv
 

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!
Erika

Haha åh, Pippi. Bästa!!

Annie

Haha vilket bra inlägg ;)
Pippi är ju grym ju! :)

Håller med om att djuren ska få använda sina ben istället :);)

åsa i åsele

Helt galet egentligen att använda djur som accessoar.
Möjligtvis vore det tufft att gå omkring med en orm runt halsen ;-)

Ake

Jo man ska respektera djuren typ. Astrid hade många idéer eller så var det Olle... Pippi var kuli alla fall... Mitt barn som är född 89 sa: Pippi Sumpen som liten :) Jag var själv 10 år när det gick, det mesta som Lindgren gjort gillar jag :)

Amanda CL

hahaha :P
Drömde att jag köpte en liten apa inatt, men jag lät den gå själv dock ;)

Amanda%20CL

sv: hur går allt för dig?

de bor i typ ett radhus/lägenhet. Var där förra veckan va jätte fint!

Kram

BP

Hahaha! Vissa är före sin tid om man säger så - de kallas för avantgardister:-) Pippi eller rättare sagt Astrid Lindgren platsar, helt klart.

Håller med dig - fyrbenta varelser ska använda sina ben. Men med du vad - i Spanien finns det hundvagnar som ser ut som barnvagnar fast mindre. (Om du inte tror mig så kolla här:
http://bp-computerart.blogspot.se/search?q=hundvagn, scrolla ned en bit så ser du ett levande bevis;-) Å det är många hundägare som använder dom. Djurplågeri tycker jag.

Photo by E M E R E L L A

Haha vad roligt det visste jag inte :)

Natalia

Åh Pippi <3

Natalia

Åh Pippi <3

Mirre - Sweetwords

Vi bytte ut apan mot hund bara hehe

Celine

Åh vad jag började sakna Pippi nu <3

Jessica Högberg

Ha ha, Pippi rules!

Emma

åh så sant :D va skoj!

Emelie Andersson

Jag håller med dig! :) men lite häftigt ändå.

Marianne

Haha....så mitt i prick!!
De där små smyckena son bärs runt skulle nog inte klara att gå bland alka stora människofötter utan att bli trampade på, men jag håller med...de ska vara i en miljö där de kan leva som hundar

Lillabus

Haha smart att du kom på det. Har jag faktiskt inte alls tänkt på när vi kollat på Pippi här hemma, men det stämmer ju. Men håller med dig, tycker djuren ska använda sina ben.

Znogge

Jag läste dessutom någonstans att Herr Nilsson var en ganska så arg apa så det var nog en utmaning att få ner honom i väskan ;-)

My wonderful loves

Kul!!! Glöm inte att ta patent på det
😉

åsa i åsele

svar YES jag menade mig själv, det är ju jag bakom kameran ;-)

Vet inte riktigt när jag å min far började prata om Dig, typ något om Ystad... sedan har han ju hört sig för å funderat över Din mor å allt som hänt,
jag vet inte men jag jag tror han är nyfiken på vår vänskap.

Nett

Härliga pippi, det är gamla klassiker de där filmerna och apan är ju så söt :)

icaibloggen

Sv: Jo jag sov nog bättre inatt, dock vaknade jag kl 5 och mådde super illa och så.. Vet inte varför, men det blir så ibland :) Kunde somna om till slut :)

Oh Pippi, nostalgi på hög nivå!!

Hoppas allt är bra med dig!! Kram

Biggeros

Jag är princip uppväxt med Pippi och avgudade hennes liv. Speciellt att få bo själv utan föräldrar, att kunna bestämma över sig själv, att vara stark som Pippi och kunna dricka läsk från ett träd:) Det kunde inte bli bättre...

Pauline Hurtig

haha åh, älskar pippi!

Ellen Gräntz

Haha! Tycker att Tommy och Annika har himla charmiga kläder ändå. Blir sugen på att byta ut min så väldigt mörka garderob, haha.

Carolin

Haha va kul egentligen :P