<

Min sambo slår mig

Härom natten vaknade jag av att min sambo slog mig. Först trodde jag att han var trött och att Hugo vaknat och att han inte orkade gå upp till honom och tyckte jag skulle göra det. Jag ansträngde mig trött för höra om jag hörde något ljud från Hugo med det gjorde jag inte. Då börja han slå mig igen och jag tänkte är ungen verkligen vaken, hör jag så dåligt? Ansträngde mig för lyssna igen men hörde verkligen inget. Jag tittade på min sambo och insåg han sov djupt och gott. Så troligtvis drömde han något.
 
När jag fråga honom på morgonen, vad katten har du drömt inatt så svarade han jag vet inte, varför då? Du har legat och slagit mig i natt. Först en gång och sedan två gånger direkt efter. Han bara, jag vände väl på mig och du låg väl för nära. Haha ja jag har ju en tendens och ta över sängen. Speciellt när Erik varit väg och jag har alla 160cm för mig själv. Jag får väl skylla mig själv för jag tar så stor plats i sängen och det var ju inga hårda slag så. Och jag ger säkert igen en annan natt och slår honom.
 
 
 
 

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!
Jasmine

Jag hade blivit galen och väckt min sambo direkt ;p

Netti Starby

Jag har hört av andra som har upplevt liknade situationer i sömnen och det är verkligen konstigt att det kan bli så haha. Kramis

Sussi

Jag kan få några kängor av min sambo vissa nätter ibland. Min sambo påstår att jag snarkar men jag tror han ljuger, det finns liksom inga bevis haha Trist när man blir väckt, ibland kan det vara svårt att somna om..

Znogge

På natten kan allt hända ;-) En gång vaknade jag av att Husse stod upp i sängen och i ena handen höll han sänglampan som han svingade ovanför sitt huvud. På morgonen mindes han inte ett dugg...

The Queenie

HAHA sådant har man varit med om ofta.. haha snyggt att vakna upp med värsta fläskläppen haha

Svar: Ja behövs nu när jag har ansökt om namnändring :)

MALIN

Blev livrädd när jag läste rubriken.... usch! Har dock upplevt liknande med mitt ex några gånger haha. Kram

marianne cargus

Haha....man kan göra mycket tokigt i sömnen, jag pratar mycket och skriker eller slåss också om jag blir väckt...så när barnen började hänga ute på kvällerna och hade order att
väcka mej då de kom hem, vågade de knappt det...haha, stackarna.

Men drt kan väl inte gara du som får skylla drj själv för att han är borta vissa nätter...är han inte hemma och försvarar sitt revir är det ju hans fel om du kommer och inkräktar ;)
Nä skojar lite.....

Det har verkligen varit vår i luften...

ullie

men alltså det är otäckt när man tror de är vakna alltså min man kan va iktigt arg när man pratar med han tills man inser han sover o pratar ändå =) =) Gud

Menar du som ett "skåp" liksom me dörrar eller som mindre typ ikea variant?
Ja de ju ett vitt innnan i min hall har du sett det ett långt vitt skåp ? Det är köpt på loppis o ommålat sväljer massa saker så bra

http://weberskold.blogg.se/2016/february/snalla-ni-mello.html

Här om du kan kopiera länken ser du om det är sånt du menar

Henrik Olsson

Jag får en och annan smäll också - av vovvarna! :P

BP

Vilken "catchy" rubrik till det inlägget. Coolt!
Roligt att höra att ni också har en säng som är "bara" 1,60 m bred. Precis som vi. Sååååå mysigt att sova nära varandra med armar som omslingrar varandra;-)

Har lyckats undvika slag - hittills, men väl fått och delat ut knuffar vär någon av oss avverkar skogen, det vill säga snarkar;-)

PS. Gillar det rostiga låset skarpt:-) DS.

Carro

Hihi jag tar också mycket plats i sängen, men brukar vara jag som puttas och vill ha ännu med plats ;)

Joline

Ha en grym fredag! :D

åsa i åsele

Hm... jag hade nog frågat den som slår mig under natten VARFÖR??
Men... jag slog Elin en natt då hon kom in å lade sig på mig ;-) eller slog å slog... hur som helst då man sover är man inte helt vid sina sinnens fulla bruk ;-)

Annie

Ja på natten kan mycket hända ;) enligt min sambo gör jag med lite konstiga saker när jag sover haha ;)

Hoppas Du får en fin fredag :)

Bella

Nej vilken chock att vakna av det!

Annika

Hoppas att du får sova lugnare inatt.

Lillabus

Klart att du brer ut dig i sängen efter att han varit iväg och du haft den för dig själv. Men kan verkligen hända konstiga saker i sömnen alltså.
På tal om att du försökte lyssna om du hörde Hugo så vaknade Signe inatt och skrek. Jag försökte få Oskar att förstå men han var helt död. Först när jag själv hoppade upp ur sängen och nästan var ute ur vårt rum fattade han grejen. Snacka om att vara borta alltså.

Mamma Malin

Hahah känner igen det där ;)

Marie

Haha!
Här hemma är det jag som brukar ge maken en hand ibland. Fast det är för att han snarkar. Han vet om det och blir lika tacksam (?) för att jag säger ifrån sådär. Haha!

Alice

känner såå igen mig haha! jag slår tydligen lin sambo allt för ofta i sömnen🙊

Kattis

Haha ja vissa nätter spelar det ingen roll hur bred sängen är för man ligger ändå supertätt!:P

Pauline Hurtig

fy vilken hemsk rubrik! blev så rädd :(

Natalia

Haha jag slåss också i sömnen ;)

Johanna Utterberg

Haha lätt hänt, sambon brukar armbåga mig i huvudet om nätterna för att jag åker alltid neråt när jag sover ;)

Erika

Haha ja jag har också "slått" min man i sömne, inte enkelt när de är sådär taskiga i drömmarna ;)