<

Far och jag på äventyr!

Denna morgonen gick i ett med lugnt temp utan illvrål. Ser man inte pappa går det ju bra. Sen klev pappan innan för dörren. Han hade tappat sin macka och när han skulle fånga upp den, tappa han istället kaffet, så han fick helt enkelt komma hem för byta. Kan säga Hugo blev ikke så glad över att pappan stack direkt igen. Men det gick över rätt snabbt faktiskt.
 
När jag lämnat Hugo på förskolan körde jag till Ystad för plocka upp far för sedan vidare till Vollsjö och Thuleslund. Har ni inte varit där åk dit, en helt underbar inredningsbutik. Det var inte bra när mor och far bodde i Vollsjö, mor och jag gick ofta dit och det  blev alltid något med hem. Far skulle köpa en sänggavel till sängen. Mor skulle avtackas för hon gåt ti pension, men hon hann gå bort innan, så den summan hon fick, skrevs över på far istället så han kunde nyttja det. Så vi smällde 5000kr idag. Far blev lite impad av att jag inte hitta massor jag ville ha, jag brukar vara expert på det. Men jag har nog legat av mig lite på det där. Men hittade en tulpanvas och en fin ljuslykta till slut. Hugo fick ett påslakanset med hundvalpar på. Så det får tvättas snarast och sedan renbäddas i hans säng.
 
Utvecklingssamtalet gick bra. Hugo sköter sig och de skulle låta han hjälpa till lite mer med dukning och sånt då han gör det så mycket hemma. Så då kunde han få hjälpa till med det där. Vi trivs så bra med Hugos förskola! Det är så skönt. Det kommer nog ett längre inlägg om detta en annan dag.
 
Nu skall jag svara på kommentarer innan greys börjar! Bilden är från när jag och far stod och vänta på bussen när han skulle åka hem till Ystad. Han passade Hugo medan vi var i väg på utvecklingssamtal och så avslutade vi med att äta goda våfflor.
 
 
 
 
 
 

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!
åsa i åsele

Låter som en bra dag.

Våfflor, mums :)

åsa i åsele

svar Jag flyttade hemifrån (när jag slutade 9an) men bodde då på internat då jag började gymnasiet i Sollefteå, då jag sedan fortsatte gymnasiet i Örnsköldsvik bodde jag först i ett "hyresrum" och sedan delade jag lägenhet med några klasskompisar.

Jag tyckte ju det var okey att jag flyttade hemifrån efter 9an för att gå skola men vete sjutton om jag om 5år tycker det är okey att Elin flyttar från mig ;-)

Elins storasyster C flyttade ju till Umeå å började gymnasiet där, hon var ju bara 16 men klarade sig bra så antagligen gör väl även Elin det då det blir hennes tur.

Gick Du gymnasiet/högskola i närheten av Ditt hem eller bodde Du oxå hemifrån?
Jag antar det finns fler gymnasieskolor inom pendelavstånd i Dina hemtrakter ;-)

Mirre

Mysigt att göra något med pappa på egenhand och härligt att det gick bra på samtalet

BP

Med andra ord så har du inte haft tråkigt idag utan riktigt trevligt! Kul att de skrev över pengarna till din pappa så att han kunde köpa nå't han gillade.
Minst lika roligt att du gillar Hugos förskola. Det är ju så viktigt att båda han och ni trivs med den och att det funkar.

PS. Kolla ditt mejl, mejlade den enda ykelbilden jag kunde hitta. Hoppas du kan använda den. Annars är det bara att ge sig ut och hoppas på några cyklister;-) DS:

BP

Me again: Såg precis att du hade mejlat och redan hade sett bilden med cyklisten och att den blir bra. Perfekt ju:-)

Carro

Härligt att utvecklingssamtalet gick bra :)

Moa

Jag älskar inredningsbutiker 😍 Vad härligt att det går bra för Hugo i förskolan vilken duktig kille som vill hjälpa till 😘

znogge

Så skönt att det går bra för Hugo i förskolan och att ni är nöjda med den. Det betyder mycket och man koppla av på ett helt annat sätt när man är på jobbet.

Amanda Jona [SPONTAN]

Underbart att allting går bra på förskolan med Hugo! :)

MALIN

Vilken vacker bild :) Kram

Marianne

Så sköbt att ni trivs så bea med Hugos förskola och att han sköter sej där...

Kul att handla nya saker till hemmet, du kanske gar köpt tillräckligt där?! Så det var därför du inte hittade något särskilt du ville ha ;)

Jag kryssade också i semester utan att fråga...jag åker väl iväg själv om det inte passar honom...hihi

Visst sa de att det skulle komma ännu en säsong av Badhotellet? Eller hörde jag bara det jag ville höra?

ullie

åhh va skönt att allt går bra då man inte behöver oroa sej under dagarna.

ja du Innan 3 års trotsen kommer för jo det Finns trots tvärr i var ålder :S

Netti Starby

Vad kul att utvecklingssamtalet gick bra och att ni trivs! <3 Kramis

Annie

Roligt att ni trivs så bra med hans förskola! :)

Hoppas Du får en bra dag<3

sussi

Oops...
förstår att Hugo inte blev så glad
men skönt att de gick över snabbt =)

Lillabus

Vad snällt av dem skrev över summan på din far och kul att du tillslut hittade lite.

Härligt att utvecklingssamtalet på förskolan gick bra med och att Hugo ska få hjälpa till med dukningen.

Alice

härligt att det gick bra på förskolan 😍✨

Marie

Låter som en alldeles perfekt dag du hade tillsammans med din far!

Nett

Se där, utvecklingsamtal. Det hade inte jag med mina barn när de var så små, måste ha kommit till efter det. :)

Biggeros

Vilken mysig dag som du fick med fin far:) Kul att kika in i en inredningsaffär. Skönt att höra att det går bra för Hugo i förskolan. Kram

Natalia

Skönt att utveckligssamtalet gått bra :D

My wonderful loves

Skönt att utvecklingssamtalet gått bra och bra att pengarna kunde tilldelas din pappa istället.

The Queenie

Oh dit vill jag :D

Pauline Hurtig

vad härligt med lyckat utvecklingssamtal :D

Carolina Thoor

Mysigt med en far & dotter dag och att du fick med dig något roligt hem :)

Sv; tack ska du ha! Haha, ja vad är det med våra sambos egentligen?! Den är ju hur bra som helst! Men nej, än är postlådan inte bytt men har han tur hinner vi byta den i tid hah ^^,