<

Sent om sidor

Sent om sidor skall även den björn som sover vakna. Och efter varit i dvala ett par timmar, känner jag mig nu pigg. Typ lagom tills jag brukar lägga mig.  Vi brukar komma i säng vid 22.  Erik har sagt lite på skämt att jag bara får prata fram till 22. Men det tummas rätt mycket på det. Vet inte varför men jag har en förmånga och babbla en massa i sängen. Tror jag tänker bäst där, för jag kommer ofta på bra saker till jobbet då med. Så brukar skriva upp det i mobilen för annars är det glömt tills man är på jobbet. Då är det bra med förtroendetid, man kan jobba vilken tid på dygnet och ändå ha betalt för det.
 
Är det så för någon annan med, att det bara bubblar saker ur er mun när ni lagt er? Ja förutsatt ni delar säng med någon annan, fast då kanske det är grannen som stör sig? Haha! Nu skall jag försöka kika in hos er innan jag gör ett försök och sova. Imorgon skall bilen på besiktning, jag skall fixa födelsedags present och handla på systemet inför sommarfesten med jobbet på torsdag. Funderar på köpa sommarblommor, men tycker vårblommorna i krukorna står så fint fortfarande, vilket är ovanligt för vara fröken! Brukar få sätta nya redan i maj. Månne jag ärvt mors gröna fingrar nu?
 
Rosen som salgit ut i trädgården, snart blommar alla rosorna!
Vill ha fler rosorm skall bara komma på var jag ska ha dem!
 
 
 
 

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!
Sussi

Jag tänker väldigt mycket precis innan jag ska sova. Jag kanske inte pratar så mycket för min sambo brukar somna före mig men det är då jag tänker igenom dagen och mycket annat. Hjärnan går lite på högvarv då :)

Josefine

Åh så fin! Rosor är verkligen så fina! :)

elin

Hoppas du får en toppen bra kväll!<3

NICOLE

Jag babblar också på en massa om kvällarna, får akta mig så inte H också (på skoj) sätter upp en tid när det är pratstopp ;)

MALIN

Vilken fin bild :) Hoppas du får en grym helg! Kram

BP

Jodå! Känner igen mig där. Just precis innan jag ska somna kommer jag på bästa idén - oavsett om det är (var) jobb eller blogg eller nå't annat. Men jag är inte lika duktig som du att anteckna. Så när jag vaknar på morgonen har jag såklart glömt det hela.

PS. Har aldrig lagt mig så tidigt som du, men har åt andra sidan aldrig gått upp "mitt i natten" heller;-) DS.

marianne cargus

Det där känner jag igen, förr sa janne att -nu får du vara tyst, jag ska ju upp snart! "Snart" var inte såååå snart, men ändå...
Det är inte så konstigt att alkt ploppar upp i skallen när man lagt sej för kvällen, man har liksom inget annat som tar ens uppmärksamhet och stör tankarna...jag tror att många teorier och uppfinningar kommit till på nätterna.

Heléna

Ja visst är det konstigt att man kommer på så mycket att prata om när man väl har krupit ner i sängen - det är som när man poppar popcorn - tankarna bara spritter hej vilt :D Hoppas du får en riktigt fin helg fina Johanna <3 Kramar <3

ullie

ja men sån är ja me i fall min man lägger sej samtidigt som mej så säger han va tyst nu skulle vi sova eller inte :D ha ha fattar inte va han menar me det
hoppas ni får en fin morgondag kramar

Hanna

Åhh jag är med sådan som bara ligger och babblar i sängen! tills jag hör att min sambo har somnat 😂

Netti Starby

Det är verkligen konstigt att alla tankar alltid dyker upp när man ska sova och det är samma för mig. Ha en fin dag! :-D Kramis

Erika

Haha jag är likadan. Blir pigg när vi ska lägga oss och vill prata en massa, men det vill inte mannen ;)

My wonderful loves

Jag babblar inte så mycket men däremot tänker jag på allt som jag inte ska när det är läggdags. Jag lägger in det på mobilen för att kunna koppla bort det. Annars tänker jag bara vidare på det.

Znogge

När vi lägger oss pratar vi inte så mycket för Husse stiger upp så tidigt. men det blir desto mer före :d

Ha en bra lördag!

Carro

Jag kommer också på massa att prata om när vi lagt oss :)

Alice Lindström

Fin blomma!

Linnéa

Åh, så fin bild, typ den finaste blomman som finns <3

Sara Ekman

Brukar också komma på massor av saker när jag ska sova :P

Annie

Tänkte precis det när jag började läsa ditt inlägg.. -sådär är jag med ;)
Jag kan på nåt sätt bli så upp i varv när vi ska lägga oss och babbla med Henrik i sängen haha ;)

Hoppas Du får en fin lördag<3

Amanda

Härlig bild<3

elin

Vilken fin ros!<3

Sarah

aaa viist är det

Jasmine

(Sent) Svar: Tack för gratulationen.
Kram

Jennifer Queen

Åh rosor :D
Jätte fin design du har fått på bloggen :)

Gabriella

Såå himla fin!!

Louise

Haha sån är jag alltid ^^

åsa i åsele

Absolut kommer de bästa idéerna precis då man egentligen borde sova ;-) Det har till å med hänt att jag smsar J - som sover - för att inte glömma bort vad jag tänkte... alltså då han är inräknad i planen :)

Carolina Thoor

Nej, jag vet inte om jag är en babblare i sängen mer än övrigt. Jag babblar för det mesta hela tiden, men inte värre i sängen tack och lov haha. Men absolut att jag ibland kan få idéer som jag också skriver upp i mobilen eller liknande! :D

Sv; okej, inte illa att den fortfarande fungerar. Vi hade innan vi fick en ny i tisdags en gammal kaffemaskin ifrån Niclas pappa. Som han hade haft typ i tio år eller så. Fungerar och allt, men vi kände att den började bli lite äcklig osv osv så det blev att önska sig en ny. Inte illa då vi knappt har bott in oss helt i lägenheten hihi ;)

Marie

Så fin ros:)

Denise

Det är så typiskt att alltid tankeverksamheten kommer igång när det är dags att varva ner! :)

Sofie - Livet på landet med tre små!

Jag kommer också alltid på en massa när det är dags att sova. Gubben somnar antingen från när jag pratar eller så säger han att nu räcker det jag vill sova, så han kan inte tycka det är lika intressant som jag tycker, haha.

Mina penseer jag satte i våras är jättefina så har inte heller satt några sommarblommor än. Tycker det är synd att ta bort dom när dom är så fina!