<

Det är inte alla som går och gifter sig bara för det är pingstafton

Lördag och jag undra hur många andra småbarnsfamiljer äter frukost först 9:20? Det gjorde vi idag. Jag vaknade strax innan åtta och gick på morgontoan, sen låg vi kvar i sängen och drog oss till strax innan 9 då Erik tyckte jag skulle gå upp och göra frukost. Så då väckte jag Hugo med, eller ja han låg vaken. Min mormor har rätt vi vet inte hur det egentligen är att ha småbarn, vi är otroligt bortskämda med ett barn som gärna sover. Han har sovit hela nätter sedan han var 3månader. Och innan dess, vakna han bara och åt och sedan sov han vidare i vagga/spjälsäng. Då sa jag skämtsamt nästa blir kolikbarn och allt. Men nu blir det inget nästa. 
 
Igår lånade Erik med sig jobbilen hem så vi idag kunde slänga skärpet vi hitta på vinden på tippen. När han kommer dit har de stängt, så han körde till Åhus, de hade med stängt. Bara för det tydligen är pingstafton idag. Så vi får ha skräpet hemma lite till helt enkelt. Det är inte alla som går och gifter sig bara för det är pingstafton.
 
Hugo och Erik vilar midagga, och jag hänger vid bloggen, det är min avslappning. När de vaknar skall vi åka till kompisar på campingen och grilla och mysa bebis. De har en liten på 3månader. Gissar vi kommer hem sent.
 
 

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!
Amanda

Lät som en härlig dag <3

Netti Starby

Vad härligt att han sov hela nätter redan vid tre månader och det är verkligen härligt! <3 Kramis

Josefine

Men vilken snäll son ni har! :D

tess

Men vänta! Vilka gifter sig? :D

Linnéa

Haha, ja jag kommer nog igång med mitt syprojekt snart. Får passa på när valpen sover <3

idategebo.se

Jättefin blogg!! kika gärna in min :)

MALIN

Härligt med sen frukost! Det är aldrig fel! Kram

Natalia

Vad mysigt med bebismys :)

Znogge

Själv körde jag till bibblan för att hämta en bok men där var det också stängt tyvärr. Så det var bara att köra hem igen...

Ha en trevlig kväll!

Annie

Låter mysigt ;)

Sv: Sådär, grymt less på denna förkylning. Mitt mående blir inte bättre av att inte kunna träna känner jag :/

Ilandsproblem, men störande ändå .. :)

Jennifer Queen

Låter som en bra lördag :)

Heléna

Hoppas ni får det riktigt trevligt och bebismys är ju aldrig fel :D Kram och ha en fin pingstafton utan bröllop ;) Inget bröllop här heller :D

Johanna Utterberg

Hade heller ingen koll på att det var pingstafton idag! ;)

BP

Det är bra att du och flera andra bloggare håller koll på att det är Pingstafton idag. Sedan Pingst avskaffades som långhelg och vi i stället fick Nationaldagen har jag totalt glömt bort Pingst.

Härligt med sovmorgon. Å japp, ni är nog bortskämda med en son som sover hela nätter. Det är nog inte många barn som gör. Bra jobbat där!

Louise

Skönt med ett barn som sover så bra :D

elin

Sv: Hoppas verkligen jag med! Åh tack för din fina kommentar. Hoppas du får en toppen bra kväll och vilken fin klänning på bilden<3

JUNITJEJ

Kommer ni gifta er en dag?

Henrik Olsson - Föreläsningar

Det är ändå skönt att han sover ordentligt, så att ni också får sova :)

Carro

Härlig start på dagen och även mysig kväll ju :)

Ellen Gräntz

Vad segt att det var stängt! Verkligen inte alla som gifter sig bara för att det är pingstafton, som du skriver, men jag har faktiskt varit och tittat på en vigsel just idag haha.

Gabriella

Åh så mysigt att grilla!!

Ljuva Julia

lycko er :D Vi åt 7, som vanligt.. jävla dygnsrytm när man inte behöver den... sedan pingst slutade vara röd har jag ingen aning om när pingst är, hur mycket jag än tror på Jesus och Gud. Haha.

åsa i åsele

Hade faktiskt ingen aning om att det var pingst förrän jag läste det i nån blogg tidigare idag.

Här har vi diskuterad en husvagnstripp till Skåne å Kristianstad :) det blir dock icke denna sommar då vår ekonomi icke tillåter en sådan tripp.

Förutom att hälsa på Js "styvbröder" så har jag ju tänkt träffa Dig :)

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Trist att det var stängt på tippen :/. När man väl kommer iväg dit vill man ju faktiskt så saker slängda.

Carolina Thoor

Det är inte allt för dumt att ha ett barn som sover hela natten. Underbart :D

Sv; ja, visst är låten bra? :D

ullie

ja idag har många gift sej
sa precis till stefan me nä du kan inte åka dit de har stängt idag det är ju så för det är afton så stängde många tidigt i går o i dag inte öppet alls även det är lördag me


ha en fin söndag vännen kramar

Norahsmamma

Hoppas er dag var fin!!

Erika

Men så härligt att han alltid sovit sådär bra! :) Det är ju drömmen!

marianne cargus

Så typiskt att det var stängt, vi har också skröp att slänga men det är det där med öpppettider att passa.

Inte alla barn som sover så bra, jag hade en av varje, som tur var kom de i rätt ordning, den som höll mej vaken kom först (som jag berättat).

Det har varit ett par härliga veckor, som jag kommer att leva på länge.

Kram

Mia Forsberg

Så jobbigt att affärer och andra ställen ändrar öppettiderna/håller helt stängt när det är såna dagar. Som du säger, alla gifter sig inte på pingsten, haha. Men i övrigt låter det som ni hade en bra lördag, mysigt att grilla och snosa bebbe! :)

Ja att vakna så tidigt brukar inte vara någon höjdare, men när jag är i maniperioderna (som nu) så är jag ändå glad när jag vaknar vid 04-05, haha. :P För då är hjärnan och kroppen på högvarv och vill göra massor. Man blir såå rastlös i kroppen och full av energi. Men nu börjar manin gå över känns det som, skönt att bli lite lugnare, haha. Jag äter ju sömntablett varje kväll för att kunna sova, men det biter inte lika bra när jag är i maniperioderna som sagt.. :)

Terese Flinth

Ja min mamma berättade det för mig igår och att jag inte vetat det förut är knasigt, att jättemånga gifter sig på pingstafton!
Kram

NICOLE

Hoppas ni hade det trevligt igårkväll :)