<

Boka skadebesiktning

 
Mitt "nöje" medan Hugo sover. Rita upp till försäkringsbolaget och boka skadebesiktning.
 
Japp, i går var olyckan framme. Jag körde in till stan för handla och skulle ta med hämtmat hem. När jag handlat klart sätter jag mig i bilen för ringa. Då hade stället vi tänkte hämta från stängt. Bestämmer snabbt ett annat, beställer och kör dit. Parkerar, går in och hämtar maten och sätter mig i bilen.
 
Kollar åt alla håll man skall kolla, börjar backa ut och precis när jag tittar i backspeglen igen säger det pang. Då har jag backat in i en annan bil som också backar ut. Så det blev dyr mat igår. Men jag kan ju tycka stället som hade stängt kan få betala, för annars hade jag ju inte varit i denna delen av stan om de haft öppet. Haha.
 
Är glad jag var själv i bilen och att Hugo inte var med. Det är så lätt hänt detta. Så nu får vi se vem som får skulden eller om vi är lika skyldiga. Jag kan inte säga vem av oss som gjort fel, så det får våra försäkringsbolag avgöra. Hoppas bara det avgörs snabbt så man kan släppa det.
 
Jag har i alla fall ingen ångest över det. Och det är skönt. Undra hur det hade varit utan mina tabletter, då hade jag nog inte sovit mycket inatt. Jag går inte ens och ältar det, utan jag säger min version och mer kan jag inte göra. Jag kommer gilla läget oavsett liksom. Hänt är hänt.
 
Har du backat in i något/någon?  Eller har du kört på något annat? Dela med dig!

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!
Amanda Jona [FOTOGRAF]

Nej usch så tråkigt! Har själv inte körkort, men har varit med om att andra bilar kört in i bilar jag suttit i hela 3 gånger, så obehagligt när det händer!

Jenny

Nej vad surt att det skedde! Hoppas maten verkligen smakade extrabra med tanke på de som hände haha

Amanda Sofi

Aldrig roligt, men skönt att ingen blev skadad!

MALIN

Haha jag har backat ut ur mina föräldrars garage med mammas bil och totalt-pajat hennes backspegel. Annars ingenting! Kram

Znogge

Jag har backat in i en bil som stod parkerad så det var helt och hållet mitt fel. Den som backar är alltid ansvarig. Men med tanke på att ni båda backade känns det logiskt med ett delat ansvar och att var och en bär den egna kostnaden. Men om det är så, är jag inte säker på. Även om det är förbaskat retfullt så är det trots allt bara materiella skador.

Pauline Hurtig

åh nej, tur att det gick bra! Vi skulle göra en vänster sväng och då körde en bil in i sidan av oss. De blev att dela på det och de förstår inte jag...han körde ju på oss

Netti Starby

Nej vad tråkigt och så himla typiskt. Skönt att du inte hade ångest efteråt! Kramis

Frugan E

Så tråkigt men ändå tur i oturen att det inte vart värre. Hoppas det blir löst snabbt! Har själv aldrig varit med om en bilolycka men vår bil har blivit mosad nu 2 gånger när den stått parkerad.. Rattfyllo båda gångerna. Tur i oturen även där, bilen var ju tom..

Annie

Ånej, vad tråkigt och jobbigt .. Hoppas det gick bra, du gjorde dig inte illa eller så?<3

Jag har inte varit med om det, tack och lov ;)

Kram

Alice

Åh men vad tråkigt :(

Erika

Alltid surt när något sådant händer :/

Wib

Det är sånt som händer! Skönt att höra att tabletterna hjälper. Tror alla har/ eller kommer backa in i något någon gång. Så se det som om din tur är gjord;) kramis

Linnéa

Haha, jag har hållit mig undan från krockolyckor m.m eftersom jag inte ens har körkort :p

Maxarna

Självklart ska första matstället stå för kostnaderna. Solklart deras fel ju.. ;P Hoppas det bara blev lindriga skador och att ni kommer billigt undan.

Asylmamma

Har blivit påkörd av en lastbil en gång när jag satt i personbil... hade änglavakt och mår perfekt fysiskt👍🏻 Men fortfarande tre år efter ligger jag helst inte före långtradare/lastbilar...

Ljuva Julia

men gud, så besvärligt! Men det är bara bilarna som skadats och inte någon av er som satt i bilarna, väl?

Mia Forsberg

Åh vad tråkigt att det hände! :( Men skönt att du inte har ångest över det. Som du säger, hänt är hänt, och eftersom båda backade samtidigt tycker jag att ni ska få dela på kostnaderna och inte att en ses som skyldig. Men som du säger så är det ju försäkringsbolagets grej att "utreda". Jag har en gång backat in i hörnet på ett sophus, för en bil hade parkerat in mig när jag stod på gästparkeringen.. Den hade ställt sig på höger sida om mig och där var ingen parkeringsplats så det var den som stod helt fel.. Vilket medförde att jag blev "inparkerad" mellan två bilar och då kom jag inte ut eftersom bilen till höger stod där den inte får och sophuset är just bakom, så det blec för tight.. Som tur var blev det bara lite repad lack på en liten del av baken så det var lätt fixat men inget roligt att lägga pengar på..

Hoppas du har en bra fredag!​​

Amanda

Å så tråkigt men skönt att det gick bra i alla falL!!

BP

Osis! Men sån't händer. Och det är ju bara materiella skador som tur är.

Kan berätta att precis det du beskriver har hänt mig också, jag backade, han backade så möttes vi i mitten. Men det var med så låg hastighet att ingen av bilarna blev skadad.

JUNITJEJ

Åh, så tråkigt! Men samtidigt var det ju skönt att det inte blev värre och att det var på en parkeringsplats. Där är ju inte hastigheten så hög.

Bella

Nej vad tråkigt med bilen, men tur att det gick bra!

elin

Tur att det gick bra<3

Natalia

Fy så surt! Hoppas det snabbt löser sig :)

Johanna Utterberg

Åh nej vilken otur, men tur att du inte skadade dig iaf. Hoppas det löser sig på bästa sätt!

Sofia Werlin - mammaliv & hälsoliv

Men neej vad tråkigt :(

Henrik Olsson - Föreläsningar

Vad tråkigt! :/

Gabriella

Åh så tråkigt!!

My wonderful loves

Fy vad tråkigt! Tur att det gick bra iallafall men alltid obehagligt och speciellt när man tänker hur det kunde gått

Carro

Jag har blivit påbackad av en annan bil, smält av backspegeln på min bil när jag mötte en bil på en tight bro, skrapat sidan av bilen när jag backade genom en smal stenmur... har säkert hänt mer som jag inte kommer på nu. Som tur var inga större olyckor. Hoppas det löser sig på bästa sätt :)

Ditte

Surt är det, men inget att göra något åt. Och kanske väl dyr mat...Men det är mer en världslig fråga.
Jag har backat in i en annan bil från en parkering vid badet ute på landet, men det löste sig. Den påkörda bilens ägare var bilmek och han tyckte synd om mig och skulle fixa det hela. Tur var det.
Håller tummarna nu för dig.

ullie

ja tur det hände då kanske man ska tänka men tur inget hände dej <3 bil går att fixa.
fin lördag söta kramar

Ida Gratte

Haha ja stället som hade stängs fel ;) Försök med den!
Hahah en bättre Lördag får vi hoppas på!

Linda

Skönt att det ändå gick så pass bra <33

marianne cargus

Jag håller med, absolut är det stället som stängt som har skulden ;)

Ett tips, backa IN på parkeringsrutan istället, det gör jag 99.99% av alla gånger jag parkerar....de flesta passagerare tycker jag är omständlig men vissa förstår poängen.

Jag backade ut ur garaget med dörren öppen en gång *generad* den vek sej vi hade nyss köpt bilen.
En gång backade jag in i en sån där liten stolpe *arg* det var också med relativt nyköpt bil....efter detta vågar jag knappt köra nyare bilar...haha
Kram

Jonna

Rackarns! Tur de gick bra ändå :)

Denise

Så surt att det händer, men som du säger, det är väldigt lätt hänt! Verkar ju som att ni bär delat ansvar över händelsen.. :-)

Jag själv har lyckats backa in i en lyktstolpe en gång då den gömde sig precis så att man inte såg den i någon backspegel.. ingen större skada direkt.. :-)

Sofie - Livet på landet med tre små!

Så trist sånt!
Jag körde in i en bil i en långsam långsam kö.
Hade inte heller en aning vems fel det var men försäkringsbolaget ville inte heller riktigt bestämma så det blev mitt fel.
Fick betala självrisk för skadorna på min bil men sen fick vi ändå pengar tillbaka för att bilen varit på verkstad så blev himla märkligt allt...