<

Är jag så tråkig?

När jag blogga innan jag fick barn hade jag många många fler läsare än vad jag hade nu.
 
Så jag tänkte är jag så tråkig med barn?
 
Nä, minsan så är det inte.
 
Jag hade bara mer tid.  Jag hade andra mål för bloggen. Jag körde tävlingar och samarbete med företag.
 
Saker som jag inte lägger någon vikt på idag. Utan idag bloggar jag för min skull. För jag tycker det är kul. Inte för ha massa läsare och följare. Klart det är kul att man har läsare och få kommentarer. Men att ha 500 unika besök idag är inte lika viktigt, som det var då. Det klart det vore ballt, men det är inget jag aktivt strävar åt.
 
Jag trivs att ha mina lilla miniblogg och mina fina läsare som varje dag aktivit kommenterar.
 
Så här får DU (ja just du) en blomma för du hälsar på varje dag, eller bara just nu av en tillfällighet)
 
 

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!
Johanna Utterberg

Så fint av dig och jag kan verkligen tro att mål och prioriteringar förändras när man får kiddos! :)

Annika

Skrämde just iväg Lady med en nysning. Vacker blomma.

Gabriella

Såå fint skrivet!!

Ljuva Julia

Åh, PUSS <3

Erika

Så sant, bloggen är ju för ens egen skull :)

Pauline Hurtig

jag har fått fler läsare sen jag fick Theodor :D

Annie

Tack för blomman ;) och tack själv för att Du tittar in hos mig ;)
Jag tycker inte du har nån liten blogg iaf<3

Ungefär så tänker jag med faktiskt! bloggar främst för att det är kul och inspirerande och för alla bloggare som man lärt känna<3
Inte för att nå ett visst antal läsare, visst det är kul .. men det är inte därför jag bloggar ;)

Kram

Amanda CL

fin blomma också :)
Stockros? :)

BP

Din blogg är inte ett dug tråkig. Om den var det skulle jag inte läsa den så gott som dagligen kan jag ju säga.

Dessutom är det helt "naturligt" att en blogg ändras och utvecklas ju längre man håller på med skrivandet. I ditt fall är det Erik och Hugo som delvis har ändrat dina inlägg - helt logiskt och bra.

Å du arrangerar ju fortfarande tävlingar, vilket jag tycker är fantastiskt med tanke på jobb och familj. Å som jag alltid har sagt - kvalitetsläsare är viktigast och ger så mycket mera än en massa irrelevanta kommentarer.

PS. Ska svara på ditt mejl ikväll DS.

Linnéa

Ibland hinner man inte med bloggandet...

Visst är listan bra? <3

Linnea Kinis

ja såklart får man större blogg om man lägger ner mycket tid på den. men såklart man ska få blogga bara för skoj skull om man vill det, och inte känna nån press på att vara inne si och så ofta :D

Norahsmamma

Ja, visst hade man mer tid innan barn. Härligt att du trivs:)

Tilda

Förstår att det inte är lika viktigt längre! Mysigt att bara kunna kika tillbaka sedan <3

Denise

Så klart att prioriteringarna ändras när man får barn <3

Kenneth

Tack var länge sedan jag fick en blomma :)

Bea

Nä, du är inte tråkig ☺️ Klart som korvspad att man prioriterar ett barn över att ha en massa tävlingar.
På Insta följer man ju en del enbart pga att man varit/är med och tävlar, sen kan man sluta följa...
Jag har ca 20 följare dagligen och blir så klart glad om det är fler en dag, men jag skriver åxå för min egen skull - så även om bara Mamma, Syrran och mina 3 väninnor läser... Fine with me 😊
Långväga kramar 🤗

Emma

Man får prioritera sin tid, barnen är viktagare :) <3

Marie

Jag har ju aldrig haft som mål med en stor blogg. Jag har alltid skrivit för mina släktingar som inte bott nära mig och ändå fått följa mig och min vardag. Speciellt nu med barnen..

Allt som skrivs nu blir istället som minne till mig själv istället. Sen att jag har fina människor som kommenterar är bara ett plus!
Kram

Gunnel

Barn vänder verkligen upp och ner på ens liv och man prioriterar annorlunda. Jag bloggar för jag tycker det är kul och det är fantastiskt om någon annan gillar det jag skriver, men jag tycker inte att antalet följare är det viktigaste. Ha en bra vecka.

Jennifer Queen

Fina du! :)

NICOLE

Jag är inne på precis samma spår, fast utan barn =) Jag hade en större blogg för ett par år sedan men nu.. jag har den för min skull och för att jag vill ha kvar det! =)

Veiken

Hej.
Många har slutat att blogga och färre börjar. Det finns så mycket annat att lägga kraft på. Instagram, Twitter, Vloggar, FB och en hel del annat. jag tror att många har märk en nergång och speciellt nu på sommaren. Ha det så gott och tack för blomman! :)

My wonderful loves

Du har en fin och personlig blogg och låt den förbli så
😊

Maxarna

Jag håller med dig fullt ut. Just nu har jag en rejäl svacka i motivationen men så får det vara under sommaren.

Ditte

Visst ändras man efter hand och så även bloggen. Och tur är väl det.
Visst skriver man för sin egen skull och om det man vill - absolust viktigast tycker jag.
Antalet besökare spelar ju inte så stor roll om man inte ska tjäna pengar på bloggen och då krävs mycket och den blir inte alltid direkt personlig.
Fortsätt som du gör och med det som du trivs bäst med.

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Tror YT och instagram tagit över. Om man lyssnar på framtidsutsikten är det väl YT som är det nya heta. Samtidigt så tycker jag om att skriva, började lite smått med YT innan jag gick in i väggen men inte återupptagit det igen. Jag tycker om att skriva, och är glad för den skaran som besöker med. Tycker någon jag är tråkig får det vara så :). För mig var bloggen ett substitut för att skriva dagbok :)

Ida

Jag tror folk tycker de är roligt att läsa om graviditeter också :)

Pauline Hurtig

jag håller verkligen med dig! känner faktiskt att jag inte vill ha en stor blogg, känns som att man kan få mycket tråkiga kommentarer och sen vill jag inte vara lika personlig om det är supermånga som läser..

JUNITJEJ

Din blogg är lika bra nu som då. Antalet besökare är inte så viktigt. Ifall man ska behöva jaga besökare, så blir det inte roligt. Jobbar man, så är det svårt. Har man semester, så är det också svårt. Sedan har man inte lust att blogga varje dag.

Hanna

Så bra skrivet! Och nej, du är inte tråkig. Jag tycker din blogg är väldigt fin och der är klart att saker förändras när man får barn och får andra prioriteringar. Får jag vara nyfiken och fråga hur många läsare du har en helt vanlig dag? Kram <3

leila

Hej. Så var jag förr, med min gamla sida. Kändes nästan som jag besökte massa sidor fast jag inte gillade innehållet för att de skulle besöka mig. Så är jag inte nu. Jag har en fotoblogg för att jag älskar foton och jag besöker bara de sidor jag gillar flera ggr. Ha det gott

Åke

Jag har följt dig bra länge nu... Du är duktig. Du blandar bra o så. Du är långt ifrån tråkig! Sedan om jag inte delar alla dina intressen är en annan sak. Du kör din linje så bra 👍 En annan stor sak du gör och vill ge dig stor eloge för: Du svarar alltid 🤗

Ruth i Virginia

Halkade in här från Veikens underbara foton
från den sköna västkusten. Har följt Veiken i flera år,
även bott hos henne och Lennart på mitt sista besök
i Sverige. - Jag har blivit uppmanad att starta en blogg,
men det är inte för mej; håller mej till Facebook - enklare så. Jag beundrar alla som har disciplin nog att blogga.
Med två småttingar blir det inte mycket fritid, det vet jag. :)

Asylmamma

Du är så himla söt❤️ Det här är typ det gulligaste jag har läst idag! Jag har suttit och rättat elevtexter så det var jättehärligt med lite variation! Stor kram till dig💕

Marita

Det här med bloggeriet är inte som förr. Inte hos mig i alla fall. Dom flesta verkar ha lagt ner bloggandet och finns enbart aktiva på FB eller Instagram. Så själv har jag tappat en del av lusten att blogga, hoppas den kommer tillbaka för visst är det roligt att kunna gå tillbaka och se vad man skrev om då. Men helt klart ska man blogga för att man tycker om det och inte känna nån press.
Kram o ha det gott♥

Mia Forsberg

Helt förståeligt, man prioriterar annat än bloggen när man har familj och barn. Jag är likadan (fast utan barn), jag lägger min tid och energi på annat än bloggen just nu och sedan ett par månader/halvår tillbaka. Bloggen är lite bortprioriterad för mig och det mesta är tidsinställda inlägg för att något ska dyka upp även fast jag inte ens öppnar datorn den dagen. Förut hade jag också större blogg och mycket samarbeten osv, men det tog upp mycket tid och jag valde att prioritera annat i livet än bloggen. Inget som jag ångrar :)

Mia Forsberg

Glömde svara på din fråga om R flyttar in till mig eller någon annan lägga. Han har igår flyttat in i en annan lägga på samma område där han bott :)

marianne

Tack för blomman, jag tycker inte alls du är tråkig...jag blir alltid så glad när jag får läsa om Hugo, det är ju evigheter sen jag hade småbarn och du väcker många minnen hos mej med din blogg...så de tackar jag också för här och nu :)

kram

Mirre Sweetwords

Näe så många besökare har inte jag heller längre, det är för mycket arbete för att få och det är inte ens värt det för man har inte tid, lust eller det är inte ens så att det ska vara prio, men visst man har ju bloggen som intresse så man försöker ju. Det jag har svårt att hinna är att besöka tillbaka och det är ju eg a och o det är ju då man får besök

Sofie - Livet på landet med tre små!

Du är inte alls tråkig!
Jag känner ibland att bloggar är lite på utdöende till förmån för instagram.
Instagram är kul i sig med bilder och lite text.
Men personligen så gillar jag bloggar med. Mer text och man kan skriva på ett annat sätt och utveckla mer!
Bra kör du på precis som du är!