<

Är jag så tråkig?

När jag blogga innan jag fick barn hade jag många många fler läsare än vad jag hade nu.
 
Så jag tänkte är jag så tråkig med barn?
 
Nä, minsan så är det inte.
 
Jag hade bara mer tid.  Jag hade andra mål för bloggen. Jag körde tävlingar och samarbete med företag.
 
Saker som jag inte lägger någon vikt på idag. Utan idag bloggar jag för min skull. För jag tycker det är kul. Inte för ha massa läsare och följare. Klart det är kul att man har läsare och få kommentarer. Men att ha 500 unika besök idag är inte lika viktigt, som det var då. Det klart det vore ballt, men det är inget jag aktivt strävar åt.
 
Jag trivs att ha mina lilla miniblogg och mina fina läsare som varje dag aktivit kommenterar.
 
Så här får DU (ja just du) en blomma för du hälsar på varje dag, eller bara just nu av en tillfällighet)
 
 

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

Datorn har fått ha lite semester

Det har varit ett par härliga dagar med vänner och familj så datorn har fått ha lite semester.
 
Vi bjöd upp far på rabarberpaj i torsdags. Efter Hugos önskemål så sov han över till fredag.  På fredagen fixade vi med vår fina fontän vi köpte. Jag skulle egentligen gräva, men Erik gjorde det mot att jag klippte gräsmattan istället. Lätt byte säger jag!
 
Igår tog vi det lugnt här hemma innan vi åkte till goda vänner på grillat. Blev en härlig kväll. Hugo passa på och låna deras badkar en sväng med.  Lite lagom lätt avis, längtar tills vi får badkar.
 
För något år sedan fick Madde mitt vitrinsåp, det passa inte in och jag hade inte plats för det. Nu när vi har hus och vi har Eriks möbler, så tänkte jag det passar in nu och de håller på och gör om sitt kök, så jag tänkte jag frågar om hon skall ha kvar det. När jag frågar det, så säger åh, jag skulle fråga dig om du ville ha tillbaka det. Så i veckan kommer det hem till mig igen! Jag tackade för hon förvarat det åt mig så länge. Haha.
 
Idag har huset fått sig en städomgång. Behövdes. Jag har rensat ut lite, saker jag inte vill ha längre som skall skänkas till lions. Vi tog även bort knopppuzzlen från Hugos rum. De är helt enkelt för lätta för honom nu, han behöver mer utmaning. Skall gå genom leksakerna med, kanske är något som någon annan kan ha mer nytta av.
 
Nu skall jag se på fotboll. Ena matchen igår blev inställd, det hade regnat för mycket. Det såg ut ungefär som i badkaret på planen. Inget bra och spela på.
 
 

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!