<

Biverkningarna spelar ut varandra.

Det har varit en tuff vecka. Jag började ju med mina tabletter. Och jag har inte mått så bra. Biverkningar är verkligen inte kul. Jag har varit fruktansvärt trött, mått illa och inte haft någon direkt aptit. Och sedan när jag skall sova, kan jag inte sova och varit rastlös. Lagom kul när biverkningarna spelar ut varandra. 
 
Helgen har ändå känts okej, inte så mycket trötthet och illamående och jag har kunnat sova okej. Jag fick insomningstabletter men de  har jag inte tagit. Men måste försöka ta dem någon kväll så jag faktikst får sova ordentligt en natt. Eller två. Får rätt på kroppen. Aptiten gissa jag väl kommer tillbaka någon gång. Jag behöver inte direkt gå ner fler kilo nu.
 
Ångesten har hållit sig ganska lugn. En klar förbättring. Mor fyllde ju år, eller skulle, eller hur man nu skriver i lördags. Och det gick bra. Och när vi åkte hem i går från Ystad, hade jag ångest, men inte så jag kände jag höll på gå under. Och den kom inte så långt innan vi åkte hem och den prägla inte hela hemresan och kvällen/natten. Och idag känner jag ingen ångest och jag kan skriva detta utan få ångest.
 
Så tabletterna gör verkligen sitt. Idag var sista dagen med en halv tablett. Imorgon full dos, så vi får se hur kroppen reagerar på detta. Kanske blir jag mer trött igen. Har i alla fall ett par inlägg i utkastet så jag kan få upp lite inlägg till er.
 
Något som är kul är att jag fått 800 följare på instagram, så där kommer det troligen dyka upp en tävling undert dagen. Kika in på daysbyjohanna och följ mig så du inte missar den!
 
Nu skall jag hoppa i andra byxor och köra in till stan och lösa in en inbetalning från min förra anställning. Lika bra och göra det, annars hänger det bara där i luften och blir aldrig gjort.
 
 

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

Idag är det din födelsedag

Idag är det din födelsedag. Vi har alla träffats och ätit semlor som vi alltid gjorde när du levde. Sedan gick vi tillsammans till minneslunden och tände ljus. Saknar dig så mor ❤


Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

Betalningsplan från CSN

Visst är det lika roligt när det där mailet från CSN kommer i januari. Den där det står hur mycket skuld man har kvar till dem. Och lika kul är mailet med betalningsplanen. Jag tycker dock det är bra man kan låna för att studera. För att bli det man vill bli även om man inte har de ekonomiska förutsättningarna till plugga. Så det är toppen!
 
Men det suger liksom ändå och dras med det dära lånet. Jag menar de 9000kr man ger CSN varje år hade man kunnat gjort något mycket roligare för. Kommer väl dras med mitt en 20-25år till innan mina 180 000kr är betalda. Om man ändå vann på lotto eller ärvde någon rik okänd död släktning....
 
Så passande att Kristianstadsbladet med skriver om skulder till CSN. Har du någon skuld till CSN?
 
 
 

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!