<

Glömde.....

Jag glömde ju en sak i gårdagens inlägg. Jag lyckades dessutom dratta om kull från en stol i tisdags. Far var iväg och spelade kort. Hugo "sov", han skulle i alla fall göra det, men var lite arg för mamman tyckte det. Inte lätt och vara två år inte.
 
Jag tänkte jag slår in Hugos paket nu, för imorgon bitti finns inte den tiden. Det gick bra. Olyckan var framme när jag skulle ställa tillbaka lådan med presentpapper uppe på garderoben. Detta är något jag gjort många gånger med lyckat resultat. Jag klev upp med ett ben och sen nästa, eller inte, jag faller ner på golvet och lådan efter. AJ! Jag kände direkt att det gjorde ont i knäet och höften och tänke nu ryker väl lårbenshalsen och jag måste vara sjukskriven ännu mer. Jag tog mig upp och kunde gå och inget verkade vara brutet. Bara allmänt mörbultad. Ni skulle se hur jag ser ut. Stora fina blåmärken här och där. Men det är inget och glo på, så ni får ingen bild på det. Tror alla vet hur ett blåmärke ser ut? Annars får ni gooogla.
 
Klumpig har jag alltid varit mer eller mindre. Och jag sa till far nu får jag ta över efter mer och trilla av stolar och så. Hon skada ju svanskotan när hon skulle hänga gardiner, på just en stol. Farmor var med lite så, så det ligger uppenbarligen i släkten.
 
Ja det var väl det. Imorgon kanske inget inlägg kommer, kommer väl vara lite trött efter en dags jobb. Får se vad mina bihålor tycker om det. Men det är bara och bita ihop. Snart ger det med sig, snart! 
 
Hoppas du har en bra söndag. Bjuder på en bild från igår. Solen värmde gött igår! Snön har regnat bort inatt. Nu tror jag inte vi får mer snö i skåne denna vintern. Mars kommer ju på onsdag.
 
 

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

Som om inte det räckte

Tjoholahopp alla bloggläsare!
 
Nu har det visst ekat lite tomt igen. Var rätt mör efter magsjukan som drabbade mig. Som om inte det räckte åkte jag på bihåleinflammation också. Och det är ju allt annat än skönt. Så har vilat när jag har kunnat. Tur vi var i Ystad så Hugo kunde busa och mysa med morfar och så hängde jag på när jag orkade. Win/Win! Morfar är en klar favorit för Hugo. Och Hugo har blivit så bortskämd. Precis som man skall bli av morfar. Och morfar har inte esn fått gå på toa själv utan Hugo skulle sitta med på pottan. Såg så sött ut.
 
Hugo har fyllt 2år i veckan. Så vi hade lite minikalas för honom, jag, far och min mormor. En mysig eftermiddag när hugos utbrott hade lagts sig för han inte fick sova middag mer. Vi åt marängtårta och våfflor till kvällen. Ja hela dagen var en stor fest. Det var spännande att vi sjöng för honom. Nästa år förstår han det nog mer och bättre. Nästa helg blir det kalaset vi skulle haft förra helgen när jag mådde kasst.
 
Bihållorna håller på och hämtar sig och idag har kan inte så ont. Så jag hoppas det lägger sig helt för på måndag börjar jag jobba igen efter sjukskrivningen. Ser fram emot det. Att träffa kollegor och elever igen. Ja chefen med såklart.  Nu hoppas jag att jag får lov och må bra och klara detta.
 
Hoppas ni alla har haft det bra och inte saknat mig rent för mycket.
 
 

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

Så kom den berömda...

... kändisen? Nej!

... bilen? Inte det heller

... hästen? Nopp!

... brottslingen? Hell no!

... gruppen Kent hit? Tyvärr inte

... magsjuka? Dessvärre ja!

 

Därför har det ekat tomt här. Har nog aldrig mått så här dåligt innan. Eller ja havandeskapsfögiftningen var såklart värre. Men av magsjuketillfällen har detta nog varit värsta. Långt och utdraget utan gå in på några detaljer.

 

 

 

 

 


Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!