<

Vilken mardröm!

Ryser jag bara tänker på drömmen nu när jag skall delge er den.  Men det är liksom bra och skriva och berätta om hur jag känner.
 
Jag drömde att vi trodde jag var gravid i v 12, så vi tog ett graviditetstest, bara för vara 100% att så var fallet. När vi tog testet, visade det attjag var gravid i v 21 och hela testet bara blinkade och höll på. Det visade även att vi väntade en flicka.
 
När jag vakna hade jag nästan panik. men sen insåg jag att  det bara var en dröm, drog jag en lättnadens suck. Jag vill verkligen inte bli gravid igen!
 
Att Erik släppte bomben att han inte ville ha fler barn har landat i ett gemensamt beslut. Jag vågar inte chansa, jag vill inte må så dåligt som jag gjorde under hela graviditeten och jag vill inte riskera och få havandeskapsförgiftning denna gången med och kanske bli ännu sjukare än sist. Jag vill inte utsätta Erik för det en gång till och Hugo skall slippa se sin mamma så!
 
 

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!
Linnéa

Åh jösses vilken tur, kan tänka mig paniken <3

Netti Starby

Usch det är verkligen jobbigt med drömmar som känns så verkliga! Kramis

Alice

Vad tråkigt att du känner att det var en mardröm :( men förstår din oro 💕

marianne cargus

Har man haft en så besvärlig graviditet förstår jag att man är nöjd med ett barn, att man inte riskerar att utsätta sej för samma sak igen.
Själv mådde jag oförskämt bra och sa att jag kan skaffa ett fotbollslag, men någon annan får ta hand om ungarna....att vänta och att föda gick hur lätt som helst...

Asylmamma

Vad skönt att ni är överens❤️ Tufft att du blev så dålig i graviditeten och jag kan verkligen relatera till att du inte vill att Hugo ska se dig så..

BP

Snacka om mardröm!!! Minns ditt inlägg när du beskrev dina känslor direkt efter att Erik sa att han inte vill ha fler barn. Då var du inte lika "säker" på dina känslor. Men nu har du som tur är inte bara förlikat dig med hans beslut utan även ser ditt och familjens bästa. Bra där!!!

Mirre Sweetwords

har drömt liknande jag med

Carolina Thoor

Obehagligt eftersom att jag kan relatera till dessa drömmar. Men snarare för att jag känner mig redo men vet att killen inte vill ha barn fören 30 år. Så jag drömmer ofta ofta om att jag föder barnet, att jag får reda på att jag är gravid på olika sätt osv osv. Till och med drömmer om ett lyckligt liv med barn. Obehagliga drömmar ändå ^^,

Sv; jo, men så var det verkligen!

Linnea Kinis

tur det bara var en dröm! :)

Hanna Karlsson

Jag brukar drömma om att vi ska flytta och det får jag ångest över. jag älskar ju vårat lilla hus. Kan tänka mig in i ångesten över att drömma om något som man verkligen inte vill.

Bea

Så tråkigt att din graviditet var så svår att det känns sä 😔 Jag hade helt tvärtom..! Min värk var nästan borta. Jag tapetserade i 7:e månaden. Var ute och dansade (nåja, vaggade) 4 dagar över tiden 😋
Men förstår din mardröm - om jag vänder på min. Stödjer ditt/ert beslut ❤️
Min sambo ville inga fler ha heller, så vi nöjde oss med ett. Finns ingen som ska säga att vi eller ni inte får göra så!
Kram på dig och dröm sött nästa gång 🤗 Om kattungar, hundvalpar, resor eller sånt ☺️

Carro

Vilken tur att det bara var en dröm! 💕

Johanna Utterberg

Vad skönt att ni ändå är överens om det och låter som om du hade en väldigt jobbig graviditet :(

ullie

Trycker ofta på hjärtat :D

ja man ska va två om att få en bebis o om du känner så oxå nu så ska ni göra så

ok våran är ju oxå ny från grunden det som är va ju att den va färdig o på väg till butiken redan bara inte gaveln den fick vi vänta på i två o en halv veck.
så är no g skillnaden kramiz

Angelica

❤❤❤
Ni gör precis vad som är rätt för er 😘
Och det kommer bli grymt bra 💕

Kram

Henrik Olsson - Föreläsningar

Drömmar kan många gånger vara besvärande!!

Annelie

Å fyyyy för att vakna till en sådan dröm, speciellt när ni bestämt er för att bara ha ett barn.

Det visste jag också att jag skulle ha,,, så jag har bara min son på 23 år.

Ha en jättefin tisdag.. // Kramen Annelie

Cecilia

Jobbigt när man drömmer och vaknar i panik! Men alltid en skön känsla när man inser att det bara är en dröm<3

Natalia

Usch då!

Lorissa Lovebomb

min mor fick havandeskapsförgiftning med mig. Jag blev hennes sista barn också :)

Åh, håller jag ett av löftena blir jag lycklig! :P Två vore extra bra!

Kattis

Oj, kan tänka mig att du nästan var lite kallsvettig när du vaknade. Jobbigt när man har sånna drömmar. Själv drömde jag en sån där riktig stressdröm inatt om att jag sprang och sprang men aldrig kom fram till bussen jag skulle med!

JUNITJEJ

Tur att det bara vara en dröm om ni känner att ni inte vill ha fler barn.

Bella

Skönt att det bara var en dröm!

Linda

Oj vilken dröm :o

Hanna

Usch, det är hemskt att drömma mardrömmar, oavsett vad de handlar om. Jag gör det nästan varje natt jag sover ngt. Det är inte kul :( kram

Josäfin Andersson

Hahahah men fyy! Mardröm ju! (om man inte vill bli gravid såklart haha)

Marias Memoarer

Jag har aldrig varit gravid på riktigt, men drömmer ibland mardrömmar om att jag helt plötsligt inser att jag är höggravid och snart ska föda, det är så hemskt! :D