<

Engångsmascara

Jag är inte en sminknörd för fem öre. Har aldrig riktigt varit det. Jag hade väl ett desperat försök på gymnasiet. Men jag fick aldrig till det lika snyggt eller bra som kompisarna. Jag hade inte tålamod eller finmotorik nog för det.
 
Och sedan Hugo kom har utedagarna minskat drastiskt. De är inte nere på noll, men ja ni förstår.  Mascaran hinner helt enkelt torka ut mellan gångerna den används. Och det är lite synd och surt. För jag har inte begåvats med några direkt bra ögonfransar. Ja som ni förstår sminkar jag mig inte till vardags utan bara till fest.
 
Så vet ni vad jag önska att det fanns?
 
Engångsmascara
 
Den kan ju säljas i typ 10pack eller så. Men man tar en minimascara och använder och sedan slänger man den när man är klar. Vilket företag blir först och satsa på detta?  
 
 
 
 
 

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!
Bea

Du må kanske inte vara sminknörd - men himla smart är du i alla fall 😃
Engångsmascara..! Men: jaaaa! Det skulle jag åxå köpa!

Alva Berg

Ja det vore kul om det fanns!<3 kram

marianne

Haha...det blir du som får ta fram en sån, det kan ju inte vara så svårt, först ta patent sen är det bara anlita något företag som tar fram små förpackningar som de får fylla i några droppar klet i.
lätt som en plätt!!
Men finns det inte kakor man blöter, längre? De bör ju hålla ett tag?!

Vi har det toppenbra här, i dag har nog varit sommarens absolut bästa dag för mej :)

KajsaLisa

Ingen dum ide alls, perfekt när man är ute och reser också. Konstigt att inge kommit på det än.

Frugan E

Sminkar mig också rätt sällan, så budgetsmink är min grej. Jag köpte faktiskt Isadoras minimascaror förr, 29 kr styck, och då kändes det inte lika surt när de torkade. Kan ju vara nåt? :)

Jenny

hade ju vart något om det fanns!

BP

Mascara är nog det enda "sminket" jag har använt sedan jag var femton, vilket ju är ett tag sedan;-) Går inte ut utan Mascara faktiskt. Vill j vara din för maken också, även om han inte lägger mörke till det - förutom i hans undermedvetna kanske;-)

Mia Forsberg

Oj det här med engångs mascara har jag aldrig hört talas om. :) Jag använder väldigt sällan mascara så då kanske det skulle va bra iofs, eftersom de andra mascarorna ofta står öppnade ett tag och blir torrare osv när jag inte använder det ofta.

Ja shit, barnen växer verkligen och blir stora snabbt! Känns som att hon nyss var liten och nu är hon redan 10 ;o

Marie

Men vilken bra idé!!! Ta pantent på den snabbt som tusan ;)

Jag använder inte mascara under sommaren, ifall man får för sig att ta ett dopp eller så. Men annars är jag rätt så duktig med att ta på mig mascara varje morgon. Ögonskugga och allt annat får bli när man ska iväg på galej..

Cornelia

Kanske lite slöseri med förpackningar med engångsmacaror, eller engångsgrejer över huvud taget... Men du kan ju alltid droppa i någon vattendroppe så brukar även en uttorkad mascara fungera fint :)

Gabriella

Såå bra idé om man inte sminkar sig så ofta, jag själv sminkar mig varje dag men det är liksom bara basic!!

Ditte

Varför inte, men det blir ju en massa förpackningar att slänga. Om de kunde återanvändas vore det ju bäst- Ett alternativ kunde kanske vara en mascara som dels inte torkade och som hade mindre mängd mascara i sig och då också blev billigare,

Carolina Thoor

Ja, det hade inte varit helt fel det. Hade inte varit bra för min del, skulle bli dyrt i slutändan, men för t.ex. som dig att köpa som inte sminkar dig så ofta. En vacker dag kanske det uppfinns, vem vet? :D

Sv; jaså, när fyller du år då? Jag tycker alltid att det är så himla jobbigt då det kommer till att önska sig saker och ting haha ^^,

amanda

Kul att läsa<3

NICOLE

Det kanske inte vore en dum idé =)

Znogge

Jag sminkar mig inte heller så mycket och lyckades aldrig bli någon expert. Men mascara använder jag varje dag! Känner mig inte "klädd" annars :D

BP

Ingen dum idé alls faktiskt! Kontakta Isadora till exempel eller Max Factor med mera.

Du och jag har ju ett och annat gemensamt, men vad gäller mascara skiljer vi oss åt. Har inte gått ut ur huset utan mascara sedan jag var 15 år. Å mascaran är det enda sminket jag använder...

Sussi

Jag sminkar mig nästan alltid innan jag går ut. Undantaget är om man bara ska åka handla eller nåt sånt.

Veiken

Vilken toppenidé - den måste du driva! :)

JUNITJEJ

Bra idé! Jag är heller ingen stor konsument av smink. Får jag på mig mascara är jag nöjd. jag vet inte vad allt smink ska användas till.

Josefine

Haha jag är likadan! Är inte alls någon sminknörd :)

Sanemr0

Vilken smart idé 😃👌🏻

åsa i åsele

Låter ju inte alls dumt, tror det skulle bli en väldans åtgång :)

Clara

Det skulle faktiskt vara en riktigt bra grej! Jag använder så sällan smink att jag inte ens minns när senaste gången var, så engångsmascara vore ju supersmart så att man slipper köpa en hel för flera hundra kronor som man använder typ 1 gång under sin livstid. Hoppas det dyker upp i framtiden!

Angelica

Skitbra idé ju!

Jessica Högberg

Underbar ide, jag köper direkt!

Cissi

Hade ju varit perfekt!

Maria

Det där var en mycket bra idé! Jag sminkar mig också bara då jag ska ut på nåt kul. Så vi kan väl hoppas att någon vill göra en engångsmascara :)

Hanna

Jag är likadan. Jag sminkar mig så gott som aldrig. Tycker egentligen att det är lite roligt, men dels är jag aldrig utanför dörren annat än till vårdbesök och sen orkar jag inte sminka mig om jag nu skulle råka komma ut på något socialt. Min mascara hinner också torka mellan gångerna. Därför snor jag av min syster de få gångerna det behövs! Kram

starsinlife.blogg.se

Låter toppen! Blir ofta torr snabbt annars

Norahsmamma

Det finns ju mascaror som är mindre i storleken:)

My wonderful loves

Det skulle vara något. Smart idé 💡

Leila

Haha kul påhitt med mascaran 😄 jag har mascara varje dag. Vill inte vara utan. Blir gladare om jag ser lite piggare ut inbillar jag mig. Men så fick jag presentkort från min man att testa singelfransar som jag tjatat om :) Bästa jag gjort. Färdigsminkad då jag kliver upp på morgonen :) men tyvärr ganska dyrt så får väl se om jag fortsätter. Läste igenom några inlägg, skönt att du mår bra nu. Ha det gott

Joanna- livet med psykisk ohälsa

vore en smart grej

Sofie - Livet på landet med tre små!

Jag hade köpt direkt!
Du får sälja in idéen någonstans ju!!

Marias Memoarer

Men ja, engångsmaskara!! Bara företaget i fråga tänker genom materialval noga så det belastar miljön så lite som möjligt. Men jag tror nog de kan få till det, engångsmaskaror skulle säkert kunna komma i simplare förpackningar och mindre plast än det tjocka hårdplast som vanliga maskaror kommer i. Det känns verkligen inte bättre att köpa en fullstor maskara som man sen inte kan använda upp!