<

I only miss you when i breathing

Det är ganska naturligt att människor jag känner frågar mig hur jag mår. Speciellt de jag inte träffar så ofta.
 
Och jag känner det är svårt och svara på den frågan. För hur mår jag egentligen?
 
Skall jag vara ärlig vet jag inte hur jag mår till 100%
 
En del av mig mår bra, en del av mig består av kaos, en del av mig består av sorg., en del består av ilska och besvikelse,en del av mig vill inte tro det är sant och en del av mig är lycklig.  Ja ni förstår.  Men jag kan inte dra mitt mående i antal %. Och jag gissar det är så livet kommer vara. Tids nog lägger väl sig de värsta känslorna. Men saknaden kommer alltid vara där. Jag brukar fokusera på svara hur jag mår just nu. Det är allt jag kan ge.
 
Just nu känns det som jag aldrig kommer må 100% bra igen. Varken med eller utan medicin i kroppen!
 
 
"I only miss you when I'm breathing
I only need you when my heart is beating"
 
 

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

Skippa pyjamasen ikväll

Genom att sova naken blir du svalare och får lättare att somna, menar läkaren Sarah Brewer. Att sova naken kan reglera kroppstemperaturen och hjälpa dig att få en bra nattsömn,

Det gör också att du har mindre risk att drabbas av hudproblem som kan uppkomma då det är för varmt i sängen. Hon menar att nakenhet i sängen även kan vara bra för dig som sover med en partner.

Genom att sova naken får man en känsla av frihet som kan hjälpa en att känna sig sexig och älskad. Enligt läkaren kan det dessutom minska risken för svampinfektioner för kvinnor.

John Axelsson, sömnforskare vid Karolinska institutet, har inte läst någon studie som påvisar att det skulle vara bättre att sova spritt språngande naken.

– Men att reglera sin kroppstemperatur är jätteviktigt under sömnen. Det gör man främst via händer, fötter och ansikte. När man är varm stoppar man ut en arm eller ett ben utanför täcket. Det är det vanliga sättet säger han till metro.

Hur sover du? Själv sover jag i enbart trosor!

 

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!