<

Hur gör ni med Vabb dagarna, ni som får vabba?

Den här dagen blev inte som det var tänkt. Jag hade tänkt jobba till 16 och sedan åka tillsammans med min familj och klippa oss. Vid halv tolv kollade jag snabbt på mobilen och såg förskolan ringt. Lyssna av mobilen och ringde upp. Vår kille hade 39,2 i feber.  Så jag fick styra bilen dit.
 
Hugo fortsatte sova när vi kom hem, fick väcka honom vid 14:30 för få i honom lite mat då han somnat på förskolan innan lunchen. Då hade han även en temp på 40,4 stackarn. Sen låg vi i soffan och mös och titta på tv. Det var ungefär vad han orkade.
 
Erik åkte och klippte sig och kom sedan hem och bytte av mig så jag kunde klippa mig. Hugo fick avstå sin då han verkligen inte var i skick och åka iväg.
 
Hugo sover i sin säng, vi får hoppas natten blir lugn och att febern går ner. Typsikt han blir sjuk just när det vankas 70årsfest för min far och sedan valborg, men inget och göra åt och Hugo går först oavsett. Imorgon det vabb för min del. Jag jobbar bara 5 timmar på fredagar så det blir ganska enkelt att jag är den som blir hemma, även om det egentligen är Eriks tur och vabba, eftersom jag vabba sist Hugo var krasslig. Vi försöker dela lika på det. Hur gör ni med Vabb dagarna, ni som får vabba?
 
Det gör så ont i mammahjärtat och se min kille så här. Sist han hade så här hög feber hade han dubbelsidig öroninflammation, så hoppas inte det är något sånt han skaffat sig. Även om det är mysigt och få massa gos vilket man inte får så ofta nu när det är liv och rörelse. Så har jag hellre en frisk och sprudlande kille.
 
 

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

Goodnight honey

 
Lite humor så här på kvällskvisten!
 
#HappiChallenge

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

Vad betyder ordet snäll för dig?

När jag styrde bilen hem från jobbet i höstas ( det var innan jag börja stänga av radion till och från jobbet). Det är skönt och köra i tystnad. Komma lugn till jobbet och varva ner efter jobbet. Erik säger jag är gammal. Haha. Åter till saken. Så prata de om att vara snäll. Och vad snäll betyder.
 
Och jag skall vara ärlig att jag aldrig fundert över att vara snäll. För mig känns det som något som är naturligt och att man skall vara snäll. Något man lär sig när man växer upp. Men sen slog det mig att man kan ha olika betydelser för att vara snäll.
 
Hur tänker du kring att vara snäll? Vad betyder ordet snäll för dig?
 
För mig är det att man är godhjärtad, hjälpsam, schysst, rar, trevlig. Med andra ord väluppfostrad.
 
Denna mannen var snäll som ställde upp på Maddes uppdrag på hennes möhippa.
 
#HappiChallenge
 
 

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!